Denne oversættelse er lavet for nemheds skyld. Hvis den afviger fra den engelske version, gælder den engelske version.
Senest opdateret 28. oktober 2026
Sletning af data
Sådan sletter du selv din i-Chat-konto og alle dine data, sådan fjerner du en enkelt kanal, og hvad der sker med dataene.
Din sletningsanmodning
Bekræftelseskode:
Slet din konto og alle dine data
- Log ind på hq.i-chat.eu.
- Åbn Indstillinger → Slet konto.
- Bekræft i den e-mail, vi sender dig.
Alt slettes med det samme:
- din konto, dit arbejdsområde og dine personoplysninger;
- forbundne Instagram-, WhatsApp- og Threads-konti og deres adgangstokens;
- kontakter, samtaler og de filer, de indeholder;
- automatiseringer, autosvar, udsendelser, hurtigtekster og noter;
- supportchats og deres filer;
- API-nøgler og forbindelser til annoncer.
Slettede data forsvinder også fra vores krypterede sikkerhedskopier inden for 30 dage, fordi de bliver overskrevet.
Vi sletter eller bruger aldrig dine data på eget initiativ: de er dine, og det er dig, der bestemmer. Kun de tekniske registreringer, der er opført i Privatlivspolitikken, udløber af sig selv.
Fjern en enkelt kanal
- Log ind på hq.i-chat.eu.
- Åbn Instagram, WhatsApp eller Threads i menuen til venstre.
- Klik på „Afbryd“ ved siden af den forbundne konto.
Det sletter med det samme den gemte forbindelse med dens adgangstoken og de autosvar, der er sat op for den konto. i-Chat holder op med at modtage og sende beskeder for den.
Hvis du fjerner i-Chat i Instagram, Threads eller Facebook
Du kan også fjerne i-Chat hos Meta. I Instagram- eller Threads-appen: Indstillinger → Webstedstilladelser → Apps og websites. På Facebook (bruges til at forbinde WhatsApp): Indstillinger → Virksomhedsintegrationer. Derefter kan i-Chat ikke længere modtage eller sende beskeder for den konto, og Meta giver os besked. Hvis du også beder Meta om at slette dine data dér, giver Meta dig en bekræftelseskode og et link til anmodningens statusside i i-Chat-panelet.
Meta giver os kun et ID, der er specifikt for vores app, og som ikke i sig selv identificerer din i-Chat-konto. Hvis du vil have alt slettet med det samme, så brug Indstillinger → Slet konto (ovenfor). Kan du ikke logge ind, så send bekræftelseskoden på e-mail til support@i-chat.eu fra den adresse, du bruger med i-Chat.
Tjek en anmodning foretaget via Meta
Når du beder Facebook, Instagram eller Threads om at slette dine data, viser Meta dig en bekræftelseskode. Indtast den her for at se anmodningens status i i-Chat-panelet.
Koden har 16 tegn, bogstaverne a–f og cifre. Har du mistet den? Skriv til support@i-chat.eu.
Hvis du har skrevet til en virksomhed, der bruger i-Chat
Dine beskeder tilhører den virksomhed, du skrev til, så henvend dig først til den virksomhed: den kan slette dig fra sine kontakter i i-Chat („Slet kontakt“). Du kan også skrive til os, så sender vi anmodningen videre og hjælper virksomheden med at besvare den.
Verificering
Sletning af en konto kræver altid en bekræftelse, der sendes til den e-mailadresse, som bruges til at logge ind på kontoen. Hvis du i stedet skriver til os, kan vi bede dig om at vise, at du har kontrol over e-mailadressen eller den forbundne konto, så ingen kan slette en andens data.